Luftfotograf Martin Nielsen

Manden bag kameraet er mig – luftfotograf Martin Nielsen.
Sammen med andre erfarne fotografer tilbyder jeg luftfotografering fra fly, helikopter og drone.
Jeg løser opgaver for det offentlige, for virksomheder og private kunder i hele Danmark.
Læs mere om luftfotografering og se de smukke fotos

Martin Nielsen – Ejer og pilot

Mere end 30 års erfaring som fotograf under skyerne

Som uddannet og ejer af Fotohuset Click har jeg leveret tusindvis af fotos.
Jeg har haft et kamera i hånden, fra jeg var 12 år gammel. Da jeg var 18, var uddannelsesbeviset i hånden, – mit første fly købe jeg da jeg var 21, efter min pilotuddannelse. Allerede dengang begyndte jeg at eksperimentere med luftfotografering. I dag har jeg mere end 30 års erfaring som luftfotograf – og jeg håber på rigtig mange år til under skyerne!

Sådan får du professionelle luftfotos

Jeg lægger vægt på dialog, kvalitet og service – og ikke kun i ord, men i praksis! Det er nemlig forudsætningen for at levere dig billeder, der tjener netop dit formål. Derfor har jeg en fast arbejdsprocedure, som sikrer mig trofaste kunder, der kommer igen.

God dialog er grundlaget for vellykkede luftfotos

Når du kontakter mig, stiller jeg dig en række spørgsmål for at kunne levere det, du har brug for. Vi aftaler datoer, fotovinkler og andre vigtige detaljer, så du er tryg ved din bestilling.

Luftfotografering kræver en erfaren fotograf og professionelt udstyr

Jeg fotograferer kun med det udstyr, der egner sig perfekt til din opgave. Du kan være sikker på, at jeg altid fotograferer fra de aftalte vinkler og i det vejr, der giver det bedste resultat. Efter fotograferingen udvælger jeg de bedste fotos, som redigeres i Fotohuset Click. Billedværkstedet kan printe fotos i alle størrelser op til 1 gange 30 meter. Du kan få dine billeder leveret elektronisk, printet, indrammet, eller på lærred – det bestemmer du. Vi laver det hele ” in house”

Min opringning sikrer dig tilfredshed

Du modtager dine billeder efter aftale. Jeg kontakter dig efterfølgende for at sikre at billederne lever op til dine forventninger.
Jeg levere i alle gængse formater.
Kontakt en erfaren luftfotograf på mail martin@fotohuset.dk eller telefon +45 60 425 425 og få en snak om luftfotografering!